Plecione torby i torebki - najmodniejsze dodatki tego lata
1 wrz 2022 - Moda
29 kwietnia 2024 4:19
Pie pops to zabawny i łatwy sposób na uczynienie pieczenia rodzinnym! Istnieją małe, proste kroki, które pozwalają małym dzieciom być częścią zabawy, a pie pops to świetny sposób, aby pokazać im, że deser można cieszyć się w dziecięcym rozmiarze, doskonale porcjowany sposób!
Ciasto dyniowe zawsze było moim ulubionym ciastem w dzieciństwie - tak bardzo, że robiłam je przez cały rok! Było to również jedno z pierwszych ciast, które opanowałam, bo tak je uwielbiałam. Sernik dyniowy jest całorocznym, przyjaznym kuzynem tego świątecznego faworyta i zawsze jest hitem wśród dzieci.
Jest kremowy i cierpki, ale nie jest zbyt bogaty ani pikantny. Możesz również ubrać skórkę z plasterkami migdałów, pokruszonymi krakersami graham lub nawet tylko posypką z mielonego cynamonu, aby uzyskać alternatywę o niskiej zawartości cukru.
Wydajność: 24
Składniki:Crust:4 unbaked store-bought lub homemade 9″ średnicy pie crusts
Pumpkin Cheesecake Filling:16 uncji kremowego sera, zmiękczone
½ C puszkowane puree z dyni
½ C cukier granulowany
½ łyżki ekstraktu waniliowego
½ łyżki mielonego cynamonu
⅛ łyżka mielonej gałki muszkatołowej
szczypta mielonych goździków
2 duże jajka
1 duże białko, ubite, do posmarowania
1 (6 uncji) torebka pokrojonych migdałów, do dekoracji
Cukier gruby do posypania
Instrukcje:Aby przygotować nadzienie:Rozgrzej piekarnik do 350°F. Połączyć serek śmietankowy, dynię, cukier puder, wanilię i przyprawy; wymieszać mikserem elektrycznym na średnich obrotach, aż do uzyskania jednolitej masy. Dodać jajka i wymieszać do połączenia. Wlać do naczynia do pieczenia o średnicy 9 cali i piec w temperaturze 350°F przez 35 do 45 minut lub do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Wyjmij z piekarnika i pozwól ostygnąć do temperatury pokojowej; przechowuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny (lub przez noc).
Aby złożyć ciastka:Rozgrzej piekarnik do 375°F. Nasmaruj i oprósz mąką dużą blachę do pieczenia. Oprósz mąką obie strony dwóch ciastek, a następnie rozwałkuj je na płasko za pomocą wałka. Używając 3-calowej okrągłej foremki do wycinania ciastek, wytnij dwadzieścia cztery okręgi z ciasta, dwanaście na dolną skórkę i dwanaście na górną.
Rozłóż dwanaście dolnych kruszonek na przygotowanej blasze. Posmaruj każdy spód białkiem jajka, używając silikonowego pędzelka. Wciśnij mocno 8-calowy patyczek do ciasteczek na środku każdej dolnej kruszonki.
Wyłóż 1½-calową porcję nadzienia do sernika dyniowego na środek każdej dolnej kruszonki. Umieść górną skorupę nad każdą dolną skorupą i naciśnij mocno wokół boków tylko, uszczelniając nadzienie wewnątrz. Użyj dodatkowego patyczka do ciasteczek, aby zacisnąć uszczelnione krawędzie ciastek, naciskając mocno z każdej strony patyczka, a następnie przesuwaj się w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara wokół krawędzi. Możesz odciąć koniec To sprawi, że patyczek nie będzie się przesuwał po upieczeniu pierożka. Po tym jak każdy z nich zostanie zamknięty i wciśnięty, posmaruj każdą górną skórkę białkiem jajka.
Kiedy skórki są jeszcze mokre, delikatnie wciśnij pięć pokrojonych migdałów w gwiazdkowy wzór na każdej górnej skórce. Na koniec posyp górne skórki grubym cukrem. Piec arkusz na środkowej półce piekarnika przez 15 do 18 minut, aż skórka jest ładny i złoty. Następnie umieścić poszczególne pops na stojaku chłodzącym. Niech ostygnie przez co najmniej 15 minut przed podaniem.
Koniecznie sprawdź nową książkę Andrei,
Easy As Pie Popsw której znajdziecie więcej wspaniałych przepisów!
© Copyright bokiny.pl | Wszelkie Prawa Zastrzeżone.